OperaatioTaito tuottaa ensihoidon johtamiseen ja suuronnetomuustoimintaan liittyvää varusteistoa ja välineistöä, tarkemmat tiedot tuotteista löytyy välilehtien alta.

ResurssitaulutHarjoitusten arviointimenettely

Yrityksen päätuote on resurssitaulut, jotka valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toimitamme erikokoisia resurssitauluja, erilaisiin tarkoituksiin niin tilannejohtopaikan, tilannehuoneen, johtokeskuksen kuin sairaaloiden eri toimipisteiden tarpeisiin kiinteään asennukseen tai siirrettävänä mallina. Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan toimijoiden lisäksi, toimitamme yksilöllisesti suunniteltuja resurssitauluja myös muiden toimijoiden, kuten pelastustoimi ja poliisi, tarpeisiin.

Toimitettavat koot:
– 260x360mm
– saranoitu 2 x 260x360mm
– 360x510mm
– saranoitu 2 x 360x510mm
– 460x610mm
– 610x910mm
– 1010x1210mm
– 1210x1510mm
– 1210x2010mm

Resurssitaulut suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Taulujen tarroina käytetään laadukkaita laminoituja painettuja tarroja, jotka kestävät hyvin päivittäistä käyttöä.

Resurssitaulujen lisäksi toimitamme tauluihin tarvittavat yksikkömagneetit, joko yksikkötunnuksella tai tyhjällä kirjoituspohjalla.

Yksikkömagneettien vakiokoot ovat:
-Pieni 25×55 mm (taulut kokoon 460x610mm saakka)
-Iso 35×85 mm (taulut koosta 610x910mm lähtien)

dsc_1721

Yksikkömagneetteja saa myös mittatilauksena. Magneeteissa voidaan tarvittaessa käyttää värikoodausta, erottelemaan esimerkiksi hoito-, perus- ja pelastusyksiköt toisistaan. Värivalikoima sisältää kaikki CMYK-värimäärityksen mukaiset värit (tuhansia värisävyjä)

Resurssitaulujen esite

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lataa [832.57 KB]

OperaatioTaidon kautta on myös mahdollista hankkia suuronnettomuus- ja monipotilastilanneharjoitusten arviointiin käytettävä arviointityökalu. Työkalu mahdollistaa harjoituksen arvioinnin jälkikäteisesti aikaviipeisiin sekä potilasluokitteluun liittyvien mittareiden avulla. Harjoituksien aikana potilaat keräävät arvioinnissa käytettävän datan, joka syötetään harjoituksen jälkeen web-sovellukseen. Kun tieto on tallennettu järjestelmään, se on mahdollista siirtää jatkokäsitteltäväksi taulukkolaskentaohjelmaan.

Esimerkki potilasluokittelun arvioinnista

luok_virhe

Esimerkki potilaskohtaisten aikaviipeiden arvioinnista

aikaviiveet